Zijn aanbestedingen voor uw bedrijf of organisatie nog onontgonnen terrein? Of schrijft uw organisatie jaarlijks tientallen aanbestedingsprocedure uit en wilt u de kennis van uw medewerkers op peil houden of vergroten? Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat verzorgt voor iedere doelgroep een praktijkgerichte cursus aanbestedingsrecht op maat.

Cursus op maat

Medewerkers van organisaties en bedrijven in verschillende functies komen bij hun werkzaamheden in aanraking met het aanbestedingsrecht, maar lang niet altijd op dezelfde manier en in dezelfde mate. Daarnaast maakt het verschil aan welke zijde medewerkers betrokken zijn bij aanbestedingen; de zijde van de aanbestedende dienst of een inschrijver?

Van Heeswijck stemt de inhoud van een cursus af op de specifieke behoeften van de cursist en houdt daarbij rekening met de wijze waarop de cursist in de dagelijkse praktijk aanraking in komt met het aanbestedingsrecht. Van Heeswijck inventariseert tegen welke specifieke problemen cursisten aanlopen, reikt zo mogelijk oplossingen aan en geeft ruimte voor interactie. Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat maakt bij het samenstellen van een cursus gebruik van zijn jarenlange ervaring als advocaat. Dit alles draagt bij aan een praktijkgerichte cursus.

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van cursussen op het gebied van het aanbestedingsrecht:

  • Inleiding in het aanbestedingsrecht voor inkopers of inschrijvers
  • Actualiteiten aanbestedingsrecht
  • Aanbestedingsrecht voor controllers en accountants
  • Inschrijven op RAW-bestekken
  • Inkoop- en aanbestedingsprocedures in het sociaal domein

Belangstelling?

Heeft u belangstelling voor een cursus aanbestedingsrecht op maat of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Heeswijck Aanbestedingsadvocaat.