Interim jurist aanbestedingsrecht

Heeft één van uw medewerkers langdurig verlof of heeft u om een andere reden tijdelijk behoefte aan een aanbestedingsjurist om uw inkoop- of bidteam te versterken? Misschien is een aanbestedingsadvocaat niet de eerste persoon aan wie u denkt. Dat is jammer. Mijn ervaring als advocaat levert namelijk duidelijk meerwaarde op voor de juridische ondersteuning van uw organisatie bij aanbestedingen. En voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Aanbestedingsjurist die valkuilen herkent

Als advocaat heb ik veel ervaring met procederen in geschillen over aanbestedingen, zowel aan de zijde van aanbesteders als inschrijvers. Hierdoor herken ik snel de knelpunten in aanbestedingsprocedures en kan ik uw organisatie behoeden voor de valkuilen van aanbesteden.

Naast procederen beschik ik ook over ruime ervaring met het verlenen van juridische ondersteuning aan aanbesteders bij het organiseren van aanbestedingen en bedrijven met het inschrijven hierop. Daarbij heb ik veelvuldig samengewerkt met onder andere inkopers, projectleiders en bidmanagers.

Ik beschik tevens over de noodzakelijke vaardigheden om uw organisatie op praktische wijze ondersteuning te bieden bij het organiseren van of inschrijven op aanbestedingen. Ik heb ervaring met werken in teamverband.

Voordelige tarieven

Een advocaat, is dat niet erg duur? Bij grotere kantoren betaalt u al gauw € 350,- exclusief btw per uur voor een advocaat die gespecialiseerd is in aanbestedingsrecht. Mijn standaard uurtarief is al veel lager, maar als u mij inschakelt als interim aanbestedingsjurist, betaalt u een nog substantieel lager tarief. De hoogte van het tarief is onder meer afhankelijk van de duur van de opdracht. U zult bij een andere aanbestedingsjurist niet voordeliger uit zijn.

Profiel

Hieronder treft u in het kort mijn profiel aan. Meer informatie is te vinden op andere pagina's van deze website en op mijn LinkedIn-profiel. 

  • Afgeronde WO opleiding rechten (+ doctoraat);
  • 11 jaar werkervaring in advocatuur;
  • Ervaring als interim jurist, zowel in bedrijfsleven als in publieke sector;
  • Specialist in aanbestedingsrecht;
  • Gedegen kennis van verbintenissenrecht, contractenrecht en bouwrecht;
  • Zelfstandig;
  • Flexibel;
  • Stressbestendig.

Meer weten?

Benieuwd naar mijn diensten? Ik kom graag bij u langs voor een kennismaking of een vrijblijvend gesprek om te zien of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.